Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.omibis.si


1. Uvod
Spletno mesto je za namen teh splošnih pogojev pojem, ki zajema vse spletne strani na omenjenih naslovih. Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji. Lastnik spletnega mesta: Omibis d.o.o.

2. Vsebina spletnega mesta
Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu, so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Lastnik spletne strani se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

3. Zaščita avtorskih pravic
To spletno mesto je izključna last lastnika, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in izrecnega dovoljenja lastnika.

4. Zaščita zasebnosti
Ob prvem obisku spletnega mesta se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami spletnega brskalnika tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaših osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vašem računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema itd.). Osebni podatki in kontaktne informacije naročnikov na novičke spletnih mest ne bodo razkrite nobenim tretjim osebam, razen če to zahteva zakonodaja. Lastnik ne pošilja neželene ali vsiljene e-pošte uporabnikom, razen sporočil, za katera je uporabnik podal svoje soglasje. Lastnik spoštuje zasebnost vseh uporabnikov. Vse internetne dejavnosti so v skladu z veljavno evropsko zakonodajo in veljavno zakonodajo Republike Slovenije. Ta načela varovanja osebnih podatkov (‘Politika varovanja zasebnosti’) urejajo odtujitev informacij, ki jih lastnik zbere o uporabnikih (kot opredeljeno zgoraj), ki obiščejo njegova spletna mesta. Lastnik obdeluje osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Ur. l. št. 428/2002, kakor je vsakokrat spremenjen (‘Zakon o varstvu osebnih podatkov’). Podatki se zbirajo v imenu lastnika, ki je ‘upravljavec osebnih podatkov’ po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

5. Izključitev odgovornosti
Lastnik ne prevzema nobenega jamstva, da so vsebine, objavljene na spletnem mestu, točne, popolne in pravilne in ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala uporabniku, ker se je zanesel na objavljene vsebine.
Lastnik ne prevzema nobenega jamstva glede delovanja ali dostopnosti spletnega mesta in ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala uporabniku, ker spletno mesto ni bilo dostopni ali ni delovalo ali ni delovalo pravilno. Lastnik ne odgovarja za škodo, ki bi zaradi uporabe spletnega mesta utegnila nastati na uporabnikovi strojni, programski ali drugi opremi. Uporabnik je dolžan sam poskrbeti za primerno zaščito (protivirusno ipd.) opreme, s pomočjo katere dostopa do spletnega mesta. Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev
Lastnik si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

7. Pristojno sodišče
Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se uporablja izključno slovensko pravo.

Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.


Nazaj